IKAR KALISTO

Nestemäinen väkevöity kaliumlannoite, joka sisältää L-proliinia

Ominaisuudet

Nestemäinen väkevöity lannoite on tarkoitettu lisälannoitukseen kaliuminpuutoksessa. Kalium on yksi kasveille tärkeimmistä ravinteista, joka vaikuttaa aktiivisesti kasvien kasvuun ja kehitykseen. Ikar Kalisto tehostaa uusien versojen kasvua ja lisää kasvien luontaista nestejännitystä stressitilanteiden jälkeen. Kalium vaikuttaa kasvin solujen osmoottiseen säätelyyn ja vesitasapainoon, sekä haihdunnan säätelyyn lehdiltä. Kasvit, jotka kykenevät säilyttämään nestejännityksen, pystyvät paremmin selviämään kuivuudesta ja alhaisista lämpötiloista. Lisäksi kalium lisää kasvien vastustuskykyä monia tauteja ja tuholaisia vastaan. Kalium vaikuttaa moniin sadon laatuominaisuuksiin. Kalium lisää siementen ja hedelmien kasvua ja tuleentumista, parantaa sadon aistinvaraista laatua ja kauppakuntoisuutta sekä lisää sadon varastosäilyvyyttä.

Tämä lannoite ei sisällä kaliumin lisäksi muita ravinteita (N, S, P), mikä parantaa lannoitteen vaikutusta ja vähentää yhteensopimattomuutta muiden ravinteiden kanssa.  

Käyttötarkoitus ja suositukset

Soveltuu kaikille kasveille, joille kaliumin lisääminen kasvukauden aikana on tarpeellista tai jotka kärsivät kaliumin puutteesta. Voidaan käyttää ruiskutettuna lehdille tai kasteluveteen lisättynä. Käyttö: kasvukaudella sadonkehityksen alkaessa, ruiskutettuna lehdille 0,5‒2,0 l/ha.

LANNOITTEET

2019-06-27T07:17:39+02:00

IKAR ENZO

IKAR ENZO Nestemäinen typpeä sisältävä mikroravinnelannoite Ominaisuudet Nestemäinen mikroravinnelannoite, joka sisältää mangaania, sinkkiä ja L-proliini-aminohappoa. Mangaani on tärkeä ravinne kasvin typenotossa, erityisesti viileissä olosuhteissa. Sinkki lisää sivuversojen muodostumista ja L-proliini laskee epäsuotuisien ympäristöolojen aiheuttamaa stressitilaa kasvissa. Typpi lisää muiden kasvuun vaikuttavien osatekijöiden

2019-06-29T10:49:53+02:00

IKAR Nestelannoitteet

IKAR nestelannoitteet IKAR - nestemäiset hivenlannoitteet ovat sakkaamattomia ja sopivat useimpiin tankkiseoksiin. Hivenaineiden lisäksi monessa tuotteessa on myös kasvua edistäviä aminohappoja. Käyttömäärä on noin litra hehtaarilla, hehtaarikustannuksen ollessa n. 6 - 10 euroa hehtaarille. Kysy meiltä lisätietoa IKAR -lannoitteiden käyttökohteista ja -rajoituksista,

Ota yhteyttä jo tänään

Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin.

Tämä vie vain hetken.