IKAR ZINTO

Nestemäinen sinkkilannoite – sisältää myös mangaania ja kuparia

Ominaisuudet

Vaikuttaa kasvin fysiologisiin prosesseihin kasvun alkuvaiheessa ja lisää fosforin hyödynnettävyyttä kasvissa.

Ikar Zinto – nestemäinen sinkkilannoite

Sinkki on kasveille tärkeä hivenravinne kasvukaudella. Erityisen tärkeä sinkki on kasvien alkukehityksessä; kasvi ottaa suuria määriä sinkkiä varhaisessa kehitysvaiheessa. Sinkki nopeuttaa kasvin juurten kasvua, lisää kukintojen muodostumista, lisää vehnän sivuversojen kehittymistä ja jyväsatoa.

Sinkillä on tärkeä tehtävä lehtivihreän ja kasvihormonien, erityisesti auksiinin muodostumisessa. Sinkki on tärkeä myös tärkkelyksen, kasvipigmenttien sekä lehtien pintakerroksen muodostumisessa. Muut valmisteessa olevat ravinteet edistävät sinkin imeytymistä ja ovat välttämättömiä sinkin vaikutusten aikaansaamiseksi.

Käyttötarkoitus ja suositukset:

Soveltuu kaikille kasveille. Erityisesti, jos kasvien sinkinsaanti kasvukauden alussa on heikkoa. Suositus: ruiskutetaan lehdille 0,5 – 2,0 l/ha.

LANNOITTEET

2019-06-27T07:17:39+02:00

IKAR ENZO

IKAR ENZO Nestemäinen typpeä sisältävä mikroravinnelannoite Ominaisuudet Nestemäinen mikroravinnelannoite, joka sisältää mangaania, sinkkiä ja L-proliini-aminohappoa. Mangaani on tärkeä ravinne kasvin typenotossa, erityisesti viileissä olosuhteissa. Sinkki lisää sivuversojen muodostumista ja L-proliini laskee epäsuotuisien ympäristöolojen aiheuttamaa stressitilaa kasvissa. Typpi lisää muiden kasvuun vaikuttavien osatekijöiden

2019-06-29T10:49:53+02:00

IKAR Nestelannoitteet

IKAR nestelannoitteet IKAR - nestemäiset hivenlannoitteet ovat sakkaamattomia ja sopivat useimpiin tankkiseoksiin. Hivenaineiden lisäksi monessa tuotteessa on myös kasvua edistäviä aminohappoja. Käyttömäärä on noin litra hehtaarilla, hehtaarikustannuksen ollessa n. 6 - 10 euroa hehtaarille. Kysy meiltä lisätietoa IKAR -lannoitteiden käyttökohteista ja -rajoituksista,

Ota yhteyttä jo tänään

Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin.

Tämä vie vain hetken.