Ajankohtaista: Tilaa nyt lannoitteet vuodelle 2023

Keräämme tilauksia vuoden 2023 toimituksiin. Ota yhteyttä!

Propax Agro Oy toimittaa kaikki lannoitteet erikoisviljelyn tarpeisiin. Meiltä laatutuotteet edullisesti. Kysy lisää vaihtoehdoista, joilla nostat viljelysi tuottavuutta.

Meiltä saat edulliset lannoitteet, perille asti toimitettuina

Rakeiset lannoitteet, täysravinteet sekä nestemäiset hivenlannoitteet meiltä, monipuolinen valikoima – suoraan varastosta tai tilauksesta. Soita vaikka heti ja kysy tarjous.

IKAR -nestelannoitteet

Maahantuomme sakkaamattomat IKAR -nestelannoitteet.

Lue lisää ja tutustu IKAR-tuotteisiimme

Nestelannoitteet ja nestesäiliöt

Toimitamme myös nestemäisen lannoitteen levityskalustoa, varastointikalustoa sekä saksalaisia Lechler-suuttimia ruiskuihin. Lisäksi kylvökoneisiin, jyrsimiin ja muihin laitteisiin sopivia jyräpyöriä ja pakkereita. Katso tarkemmin valmistajan sivuilta: www.otico.com.

Tuotevalikoimastamme löydät Flexitank-säiliöt nestemäiselle lannoitteelle.

2019-06-27T07:17:39+02:00

IKAR ENZO

IKAR ENZO Nestemäinen typpeä sisältävä mikroravinnelannoite Ominaisuudet Nestemäinen mikroravinnelannoite, joka sisältää mangaania, sinkkiä ja L-proliini-aminohappoa. Mangaani on tärkeä ravinne kasvin typenotossa, erityisesti viileissä olosuhteissa. Sinkki lisää sivuversojen muodostumista ja L-proliini laskee epäsuotuisien ympäristöolojen aiheuttamaa stressitilaa kasvissa. Typpi lisää muiden kasvuun vaikuttavien osatekijöiden

2019-06-29T10:49:53+02:00

IKAR Nestelannoitteet

IKAR nestelannoitteet IKAR - nestemäiset hivenlannoitteet ovat sakkaamattomia ja sopivat useimpiin tankkiseoksiin. Hivenaineiden lisäksi monessa tuotteessa on myös kasvua edistäviä aminohappoja. Käyttömäärä on noin litra hehtaarilla, hehtaarikustannuksen ollessa n. 6 - 10 euroa hehtaarille. Kysy meiltä lisätietoa IKAR -lannoitteiden käyttökohteista ja -rajoituksista,

Ota yhteyttä jo tänään

Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin.

Tämä vie vain hetken.